Stam

Welkom bij de Woerdmanstam!

Wij bestaan uit een groep jongeren tussen de 18 en 23 jaar die zelfstandig onze opkomsten en kampen organiseren en draaien. Bij ons heb je de vrijheid om je eigen ideeën in te brengen en met de groep uit te voeren. Om al deze activiteiten te kunnen financieren, doen we mee aan verschillende acties om hiervoor geld op te halen.

Betrokken bij heel scouting Didam

Naast onze eigen opkomsten en kampen organiseren wij ook evenementen en feesten binnen scouting Didam. Zo organiseren wij bijvoorbeeld jaarlijks het overvliegen voor alle speltakken. Verder zijn de meeste leden van de Stam leiding bij een van de jongere jeugdgroepen. Binnen onze Stamgroep hebben we leiding bij de Bevers, Welpen en Scouts.

Vragen of een keer meedraaien?

Op het moment bestaat onze groep 9 personen waarvan 4 meiden en 5 jongens. Wij draaien elke vrijdag opkomst tussen 19:30 - 21:30.